Forum privrednika Čačka uz podršku grada, Sportskog centra Mladost, Čačanskog sportskog saveza i Halkbanke organizuje druge Radničke sportske igre našeg grada u periodu od 13. do 20.maja. Igre će se i ove godine održati pod motom: ”Od pravilnog starta do sigurnog cilja”.

Ova masovna sportska manifestacija je prošle godine zaživela u našem gradu nakon dugog niza godina. Osnovni cilj je zbližavanje i druženje Čačanki i Čačana koji su zaposleni u privrednim subjektima našeg grada. Naravno, da kroz druženje i sportsko nadmetanje jedan od osnovnih ciljeva treba da bude i što masovnije bavljenje sportom sa željom da se ostvare što bolji rezultati, ali prvenstveno da svi zdravo živimo. Pored navedenog, Radničke sportske igre će na pravi način predstaviti privredu, ali i grad Čačak u celini. Slika prepunih sportskih terena SC Mladost će verujemo i ove godine biti najlepša razglednica našeg grada.

Za učešće na drugim Radničkim sportskim igrama pozivaju se sve ustanove, preduzeća i preduzetnici sa teritorije grada Čačka.

Takmičenje će se održati u sledećim disciplinama:

-mali fudbal
-šah
-basket
-rukomet
-odbojka
-nadvlačenje konopca
-stoni tenis
-trčanje na 100m, 400m i štafeta 4×100m
-bacanje kugle
-skok u dalj
-pikado
-badminton
-obaranje ruku

U svim sportovima mogu se prijaviti muške i ženske ekipe. Jedan takmičar se može nadmetati maksimalno u dve sportske discipline.

Prijave ekipa su počele 26. februara i trajaće do 6. aprila u sedištu Foruma privrednika, u ulici Karađorđeva 9 u peirodu od 09-14 časova ili na e-mail: forumprivrednika@gmail.com.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 064/13-41-410 , 060/32-32-064 ili putem upita na prethodno navedeni mejl Foruma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here