Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SAHRANJEN MLADIĆ IZ ČAČKA Devojka Zorana u kritičnom stanju, još ne zna da je Marko stradao

post-title


Na gradskom groblju u Čačku danas je sahranjen Marko Janković (27), mladić koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Mojkovac-Bijelo Polje.

[caption id="attachment_72235" align="aligncenter" width="740"] foto: Privatna arhiva[/caption]

Kolone ljudi pognutih glava pratili su Marka na poslednji počinak, a tuga, suze i bolni vapaji nadvijali su se nad gradskim grobljem.

- Ne mogu da se pomirim sa tim da ga nema, kako ćemo dalje bez našeg druga - izgovara devojka prekrivajući rukama uplakano lice.

- Neka ga anđeli čuvaju jer on je bio naš anđeo - dodaje kroz jecaj.

Marko Janković (27) iz Čačka poginuo je u petak u saobraćajnoj nesreći kod Mojkovca u Crnoj Gori, a njegova devojka Zorana Stojić (25) teško je povređena. U autu su bili i Ivana Vitorović (21) i Marko Petrović (25) iz Čačka koji su takođe zadobili teže telesne povrede.

Kako saznajemo, Zorana je i dalje u Podgorici i još uvek je u teškom stanju. Uspešno je obavljena operacija kuka nako čega je pomerala ruke i noge, ali joj predstoji još hiruških zahvata. Ona je pod lekovima jer oporavak zahteva mirovanje i kako nezvanično saznajemo, još ne zna šta se desilo sa ostalim putnicima u autu. Blic, Beba Bojović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar