Na gradskom groblju u Čačku danas je sahranjen Marko Janković (27), mladić koji je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Mojkovac-Bijelo Polje.

foto: Privatna arhiva

Kolone ljudi pognutih glava pratili su Marka na poslednji počinak, a tuga, suze i bolni vapaji nadvijali su se nad gradskim grobljem.

– Ne mogu da se pomirim sa tim da ga nema, kako ćemo dalje bez našeg druga – izgovara devojka prekrivajući rukama uplakano lice.

– Neka ga anđeli čuvaju jer on je bio naš anđeo – dodaje kroz jecaj.

Marko Janković (27) iz Čačka poginuo je u petak u saobraćajnoj nesreći kod Mojkovca u Crnoj Gori, a njegova devojka Zorana Stojić (25) teško je povređena. U autu su bili i Ivana Vitorović (21) i Marko Petrović (25) iz Čačka koji su takođe zadobili teže telesne povrede.

Kako saznajemo, Zorana je i dalje u Podgorici i još uvek je u teškom stanju. Uspešno je obavljena operacija kuka nako čega je pomerala ruke i noge, ali joj predstoji još hiruških zahvata. Ona je pod lekovima jer oporavak zahteva mirovanje i kako nezvanično saznajemo, još ne zna šta se desilo sa ostalim putnicima u autu.
Blic, Beba Bojović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here