Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas četvrto izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

post-title


Četvrto izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano danas na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.20 časova.

Nagrade su dvosobni stan u Beogradu, površine 55 kvadrata u Šumadijskoj ulici 13, trosobni stan na Novom Beogradu površine 70 kvadrata u ulici Mileve Marić Ajnštajn 106, 14 automobila "fiat 500L pop star" i po 10 robnih vaučera koji se mogu zameniti u prodajnim objektima "Gomex" d.o.o. i "Gorenje" d.o.o.

U četvrtom izvlačenju učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 23. marta, kao i koverte poslate za prethodna izvlačenja.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili "slipova" izdatih od 1. januara ove godine na iznos od najmanje 100 dinara. "Slipovi" i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća.

Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa.

Nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi", organizuju Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i kompanijama članicama "Saveza za fer konkurenciju". Blic



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar