Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



ABA 2 - Kako će izgledati polufinalni parovi na F4?

post-title


Kolo pre kraja ligaškog dela sezone znamo imena učesnika završnog turnira u Čačku ali još čekamo na konačan odgovor po pitanju polufinalnih parova.

Početkom aprila očekuju nas završne borbe za plasman u ABA ligu. Čačak će biti domaćin fajnal-fora druge ABA lige u kojoj će u naredna dva dana biti odigrane utakmice 22. kola.

Kolo pre kraja poznato je koje četiri ekipe su obezbedile mesto na fajnal-foru, ali još uvek ne znamo ko će na koga u polufinalu.

Čačanski Borac, Vršac, Primorska i Krka boriće se za jedno mesto koje garantuje plasman u ABA ligu, a u naredna dva dana saznaćemo kako će izgledati polufinalni parovi na završnom turniru.

U zavisnosti od rezultata utakmica poslednjeg kola moguća su četiri različita scenarija, a izvesno je samo to da će Borac ostati prvi, bez obzira na to da li će slaviti ili biti poražen u Novom Mestu.

Krka bi eventualnom pobedom nad Borcem najverovatnije izbegla Čačane u polufinalu, mada se o tome pita i Vršac koji bi pobedom u Splitu zakazao duel sa Primorskom.

Kako trenutno stoje stvari, najrealnije je da ćemo u polufinalu fajnal-fora druge ABA lige gledati duele Borca i Krke, odnosno Primorske i Vršca.

Konačnu potvrdu imaćemo u sredu uveče nakon mečeva poslednjeg kola ligaškog dela takmičenja. sportske.net



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar