Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Tradicionalno aprilsko spremanje grada

post-title


JKP “Komunalac” Čačak, u okviru akcije “Prolećno spremanje grada” , već tradicionalno uzima učešće tako što korisnicima usluga iz kategorije domaćinstva, besplatno stavlja na raspolaganje veliki kontejner za odlaganje kabastog otpada, kapaciteta 7m3 i 5m3. Pored kabastog otpada, u ove posude se može odložiti i građevinski šut i vrtni otpad (trava, granje i slično)

Na poziv, kontejner za odlaganje kabastog otpada se postavlja u dogovoreno vreme i mesto, bez naknade – jedini usluv je da korisnik usluga redovno izmiruje svoje obaveze prema ovom preduzeću.

- Koristimo priliku da podsetimo sugrađane na neophodnost pravilnog odlaganja svih vrsta otpada u odgovarajuće posude, što je ključno za nesmetano vršenje usluge. Naši sugrađani mogu svoj kabasti otpad u sopstvenoj organizaciji dopremiti u krug JKP “Komunalac” u ulici Nikole Tesle 42 (stari “Tehnos”). Podsećamo i na postojanje TRANSFER STANICE na lokaciji bivše deponije u Prelićima. Ovde se mogu doneti različite kategorije otpada i to: Tekstil, Staklena ambalaža, PVC posude, gajbe i ambalaža, Akumulatori, Električni i elektronski otpad, auto-gume, azbestne ploče, fluocevi, baterije, sijalice, kertridži i toneri, navode iz JKP "Komunalac".

Radno vreme Centra za reciklažni otpad:

  • ponedeljak - petak 07:00-22:00
  • subota 08:00-13:00
Kontakt telefoni: 032/ 557-82- 02; 557-82- 03


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar