Gradonačelnik Milun Todorovićem sa svojim pomoćnikom Milanom Bojovićem obišao je mesne zajednice Ljubić kej i Park. On je kroz razgovor sa građanima, pre svega saslušao njihove probleme na teritoriji njihove mesne zajednice, a zatim sa svojim saradnicima krenuo u rešavanje istih.

Sinoć je u prostorijama Mesne zajednice “Park” održan sastanak Saveta MZ “Park” sa građanima na kojem su prisustvovali i čelnici grada na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem i narodnim poslanikom Markom Parezanovićem.

Na sinoćnjem sastanku jedna od tačaka Dnevnog reda bila je i izbor Nadzornog odbora MZ “Park” za naredni mandatni period. Novi jednoglasno izabrani predsednik Nadzornog odbora je Nenad Matović. Svakako je građanima najaktuelnija tačka bila tekuća pitanja i prioriteti rada MZ u narednom periodu. Od aktuelnih problema koje su građani iznosili su i problem fekalne kanalizacije na Gučkom putu, uređenje Spomen parka, postavljanje ležećeg policajca u ulici Kneza Miloša, povezivanje puta u dužini od 50 metara kafane Crnogorac prema Slobodi (Slavujski put), uređivanje kišne kanalizacije, rekonstrukcija trotoara kod OŠ ,,Filip Filipović”, rekonstrukcija OŠ ,,Dragiša Mišović” i ostalo. Na kraju sastanka građani su izrazili zahvalnost poseti grdonačelniku i ostalom delu rukovodstva Grada Čačka uz veliko zadovoljstvo dobijenim odgovorima za rešavanje problema.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here