Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Uspešni nastupi AK "ČAAK" u Inđiji i Ćupriji (FOTO)

post-title


U subotu, 31. marta, u Inđiji je održan tradicionalni 38. Otvoreni kros "Srema" na kome su pored najboljih takmičara iz Srbije uzeli učešće i takmičari iz nekoliko država iz okruženja.

Odličanim nastupom na ovom prestižnom takmičenju atletičari "ČAAK" - a su potvrdili svoj talenat i kvalitetan rad trenera Dragana Dukanca i prof. Srđana Jovića.

Takmičarka Iva Zelenović je svojom borbenošću zasluženo dobila veliki aplauz od strane prisutnih. Na stazi dugoj 1000 metara, iako 2006. godište, ovaj put je pobedila u trci devojčica rođenih 2005/6. godine, odnosno mlađih pionirki.

Atletičar Ognjen Nikolić, koji već duže vreme postiže rezultate vredne pažnje, i ovog puta je u potpunosti ispunio očekivano. Pored odličnih rezultata u školi, Ognjen beleži i sve bolje rezultate na atletskoj stazi.

Juniorka Sanja Đoković je pobedom ispunila plan u trci na 3200 metara.

Dobar nastup na ovom krosu imali su mlađi pionir Marjan Milovanković, koji se još uvek oporavlja od preležanih malih boginja, kao i pionir Marko Milanović.

[caption id="attachment_72680" align="aligncenter" width="768"] Marjan Milovanković 4. mesto u trci mlađih pionira u trci na 1000 metara[/caption]

U subotu je održano i drugo kolo Kros lige Atletskog saveza centralne Srbije u Ćupriji na kome su nastupile mlade nade škole atletike AK "ČAAK". Postignuti su odlični rezultati obzirom da su cele zime trenirali u sali, a i konkurencija bila veoma jaka.

Najvredniji rezultat postigla je Đurđa Đokić zauzimanjem 1. mesta u trci devojčica rođenih 2008. godine. Drugo mesto je osvojila i nešto starija Dunjina klupska drugarica Nađa Jović (2009).

U trci dečaka 2009. godište srebrnu medalju je osvojio Vuk Grujić

Mladim atletičarima "ČAAK" - a je nedostajalo malo sportske sreće da postignu još bolji rezultat, jer su čak tri takmičara zauzela, u sportu, najnepopularnije četvrto mesto.

Una Stefanović, Vanja Šipetić i Andrej Cvetić će žaliti što su ostali bez medalje, ali će sigurno imati dodatni motiv za trening da bi popravili svoju sportsku formu.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar