Drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2018” biće održan tokom aprila, a prvo javno izvlačenje biće 7. aprila u 17.30 časova na prvom programu RTS-a.

Ostala izvlačenja u drugom krugu biće održana 14, 21, i 28. aprila, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Ukupna vrednost nagradnog fonda u drugom krugu iznosi 139.875.730,12 dinara sa PDV-om, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ovog puta građane očekuje: šest stanova, od toga pet u Beogradu i jedan u Novom Sadu, 50 putničkih vozila Fiat 500L Pop Star i 100 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima “Forma Ideale”, “Gorenje”, “Tehnomanija”, “DIS”,”Gomeks” i “Ušće šoping centar”.

Ukoliko njihove koverte još uvek nisu izvučene, građani nemaju razloga za brigu i dalje imaju šanse u ovoj igri na sreću, jer sve koverte koje su poslate pre početka drugog, a nisu izvučene u prvom krugu takođe učestvuju dalje u igri.

Četvrtim javnim izvlačenjem, u subotu 24. marta, završen je prvi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2018”.

U prvom krugu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2018” održana su 4 javna izvlačenja koja su emitovana 3. 10. 17. i 24. marta na prvom programu Radio Televizije Srbije. Građanima je kao nagrada za odgovornost i visok nivo poreske discipline u ruke otišlo čak 135 nagrada iz nagradnog fonda koji je iznosio 117,354,318.01 dinara. Podeljeno je 5 stanova, od toga 4 u Beogradu i 1 u Novom Sadu, 50 automobila Fiat 500L Pop Star i 80 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima “Tehnomanija”, “Gorenje”, “Forma Ideale”, “DIS” i “Gomeks”. Sredstva za nagradni fond prikupljena su od strane Vlade Republike Srbije i privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju.

Nagradna igra deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

U bazenu sa kovertama, specijalno napravljenim za ovu priliku, našle su se brojne javne ličnosti i donele sreću građanima. Među njima su teniserka Jelena Janković, fudbaleri Ivica Kralj, Nenad Milijaš, Miroslav Vulićević i Milan Jovanović, glumci Snežana Savić, Mina Lazarević, Aleksandar Srećković Kubura i Aleksandar Radojičić, pevačica Lena Kovačević, automobilisti Miloš Pavlović i Dušan Borković, balerina Sonja Lapatanov i mnogi drugi.

Izvlačenjem koverata i pozivom građanima da uzimaju račune pri kupovini i budu fiskalno odgovorni, dali su svoj doprinos i podržali borbu protiv sive ekonomije, navodi se u saopštenju.
Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here