Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Protiv Spartaka Borac mora da overi prvo mesto u KLS

post-title


U poslednjem ovosezonskom kolu u Čačku će snage odmeriti Borac i Spartak (subota, 19 časova). Ukoliko Čačani budu slavili u predstojećem meču zadržaće prvo mesto u domaćem prvenstvu.

Ulaz na utakmicu Borca i Spartaka biće besplatan za sve. Na ovaj način KK Borac želi da se zahvali svim vernim navijačima koji su pratili i bodrili klub tokom čitave sezone dajući nemerljiv doprinos ostvarenim uspesima kluba.

U prvom ovosezonskom duelu Čačani su slavili u Dudovoj šumi. Ali nije bilo ni malo lako, jer je Spartak pokazao da ume da bude izuzetno nezgodan rival. Utakmica sa Subotičanima biće sjajna uvertira za velike izazove koji očekuju sastav Raška Bojića u Superligi. Naravno, potrebno je ponovo obezbediti učešće u ABA 2 ligi i za narednu sezonu. Nema sumnje da će ekipa iz grada košarke ostvariti svoj cilj.

Član stručnog štaba Dejan Tomašević naglašava da postoji velika želja u Borcu da se osvoji prvo mesto u KLS ligi.

,,Nakon poraza Dinamika na Zlatiboru otvorila nam se šansa da eventualnom pobedom nad Spartakom potvrdimo prvu poziciju u KLS. To bi bila lepa satisfakcija za sve dobro što smo uradili u dosadašnjem delu sezone. Naravno, bolan poraz od Krke ostavio je trag, ali moramo skupiti snagu i nastaviti dalje. Najverovatnije ćemo igrati bez Dimića, koji se povredio u pomenutom meču. Ali svi ostali su spremni i jedva čekaju naredni duel. Želja nam je da kroz Superligu obezbedimo ABA 2 i za narednu sezonu. Takođe, biće nam potreban odmor nakon ovog susreta kako bismo orni dočekali predstojeće izazove“, reči su Tomaševića.

Sjajni krilni centar Borca Nemanja Todorović napominje da je podrška publike od nemerljivog značaja za njegovu ekipu.

,,Posle F4 gde smo doživeli neočekivan poraz od Krke potrebno je da zbijemo redove i da se koncentrišemo na nastavak sezone. Otvorila nam se prilika da budemo prvi u KLS, tako da nameravamo da je iskoristimo. Ceo tim je spreman i željan da se vrati na pobednički kolosek. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju na utakmicu sa Spartakom i da nam ponovo da vetar u leđa. Podrška nam je sada od nemerljivog značaja“, jasan je Todorović. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar