Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



U SPORTSKOM DUHU Davor Štefanek posetio Radmila Mišovića

post-title


Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek u svojstvu predsednika Sportskog saveza Srbije posetio je košarkašku legendu Radmila Mišovića.

Povod posete bila je sednica Upravnog odbora u Čačku, rodnom gradu nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije, na predlog čačanskog sportskog saveza.

Zajedno sa Štefanekom u delegaciji Sportskog saveza Srbije bio je i generalni sekretar Goran Marinković, koji se zahvalio domaćinima na gostoprimstvu.

Sednici Upravnog odbora predhodila je poseta opštini Čačak, gde su Štefaneka i Marinkovića ugostili pomoćnik predsednika opštine Vladan Milić, član gradskog veća Dušan Radojević, predsednik čačanskog sportskog saveza Milorad Đondrić, potpredsednik ČSS Dobrilo Jojić i predsednica komisije za sport Ivana Vukajlović.

U kasnijem razgovoru s čelnicima Čačanskog sportskog saveza zaključeno je da ČSS ima izuzetno dobru saradnju sa lokalnom samoupravom što doprinosi razvoju sporta u Čačku i boljem funkcionisanju Saveza, a i lokalnih klubova.

Štefanek i Marinković su boravak u srcu Šumadije iskoristili i za posetu još nekoliko lokalnih klubova. Kurir sport, foto: SSS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar