Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Drugi krug "Uzmi račun i pobedi" - u igri 7,5 miliona koverti

post-title


Prvo izvlačenje u 2. krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018“ biće održano danas u 17:30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Više od 7,5 miliona koverti biće u igri za stan u Beogradu - od 52 kvadratnih metara u ulici Vojvode Vlahovića, naselje Braće Jerković- Padina, za 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "DIS" d.o.o. i "Tehnomanija" d.o.o.

Priređivač nagradne igre - Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 8. aprila, i obavestiće ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu "Politika" u sredu, 11. aprila, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije, nagradne igre i Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u "Politici“.

Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 6. aprila, učestvuju u ovom izvlačenju.

Koverte ko je ne budu izvučene ili su stigle posle 6. aprila, učestvuju u narednim izvlačenjima u drugom krugu nagradne igre.

Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka, biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP Srbije. B92



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar