Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



IZVUČENICI DOBITNICI STANA U BEOGRADU, 12 AUTOMOBILA i 20 VAUČERA

post-title


Ukupna vrednost nagradnog fonda u drugom krugu iznosi 139.875.730,12 dinara

Drugi krug nagradne igre ''''Uzmi račun i pobedi 2018'''' je održan danas u 17:30 časova. U prvom izvlačenju u drugom krugu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izvučen je dobitnik stana u beogradskom naselju Braće Jerković. Izvučeno i 12 dobitnika automobila "fijat 500L" kao i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Disa". Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi računi pobedi" i RTS-a.

Dobitnik stana je Katarina Stevanović iz Svrljiga. Pobednika je izvukao teniser Filip Krajinović. Dve izvučene koverte proglašene su nevažećim. Na prvoj su izostali podaci pošiljaoca, dok je druga koverta imenovana na Momčila Pešića sadržala kombinaciju računa i slipova, odnosno devet računa i jedan slip.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Bojana Ruvidić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, LJubica Savić iz Medveđe, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Srđan Andrić iz Vrbasa i Miodrag Redžić iz Beograda, Branislavka Vuksanović iz Kruševca.

Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Milena Gajić iz Paraćina, Predić Biljana iz Grocke, Marić Dušnaka iz Miroslavaca, Ilić Petar iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Anđelković Slaviša iz Borče, Zavić Ratka iz Šimanovaca, Vavika Kalma iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Krstić Marija iz Žitkovca.

Dobitnici vaučera DIS-a su: Goran Kovač (Čortanovci), Slavica Božić (Novi Sad), Božica Dubajić (Stanišići), Tatjana Mirić (Kragujevac), Suzana Canić (Beograd), Danijela Marković (Sremčica), Sanja Milenković (Kruševac), Predrag Mlađen (Kragujevac), Suzana Tica (Novi Sad) i Vera Dimić (Batočina).



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar