Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Maruška Topalović skrojila 115. dobitni Humanitarni tiket

post-title


Modna kreatorka i MOZZART prosleđuju 90.100 dinara Domu za slepe i slabovide u Čačku, čime ukupna donirana suma u akciji širokog srca skače na sumu od 6.587.560 dinara.

Modni, a od sinoć i kladilački svet zna da Maruška Topalović odlično kroji po meri i želji, i to bukvalno u svakoj prilici! Kreatorka iz Preljine kod Čačka skrojila je juče u podne MOZZARTOV „Humanitarni tiket“, raspisala četiri para i pogodila u centar kvotu 9,01! Čačanska modistkinja tako je postala 115. plemeniti igrač koji je u našoj akciji širokog srca uspela da ostvari dobitak koji po njenoj želji odlazi na adresu Doma za slepe i slabovide u gradu na Moravi! Njenim umećem ukupna donirana suma u našoj akciji širokog srca skočila je na 6.587.560 dinara.

Slučaj, splet viših kladilačkih sila ili naprosto prevelika želja naših igrača dovodi nas do konstatacije da su Maruška Topalović i njen sugrađanin i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović donirali bezmalo identičnu sumu Domu za slepe i slabovide u Čačku. Naime, Mijailović je istipovao dobitnu kombinaciju za donaciju vrednu 92.200 dinara, što je za samo 2.100 dinara više od onoga što je Maruška sinoć uspela da zastuži, i s MOZZARTOM na željenu adresu prosledi.

Pomenimo plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević i Milica Mandić. Dakle, sedamnaest članova kluba 100.000.

Na kraju, jer Maruška Topalović je to svojim plemenitim kladilačkim pobudama i zaslužila, navedimo i par interesantnih podataka iz biografije naše gošće. Naime, Maruška godišnje izradi više od 30.000 unikatnih marama, ešarpi, kravata i proizvoda od kože. Ovi jedinstveni odevni predmeti najčešće završavaju kod odabrane klijentele. Vladimir Putin, Angela Merkel, Mišel Obama, Hilari Klinton, kraljica Elizabeta, princ Čarls i njegova supruga Kamila, kineski predsednik Si Đinping, Katrin Danev, Tomislav Nikolić, samo su neki od Maruškinih manekena. Tako naša gošća kroji, a ne bi nas začudilo da je potraže i kladioci, ne bi li u njenom studiju skrojili i neki dobar, potencijalno prolazan tiket. Mozzart Sport, Đurđe Mečanin i Miloš Milić



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar