Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kreće prava borba za opstanak

post-title


Predstojećeg vikenda počinje nova faza Super lige Srbije. Utakmicama 31.kola startuju plej of i plej aut liga. U ligi za opstanak Borac na staru gostuje u Šapcu gde se sastaje sa ekipom Mačve. Tim povodom danas je na Gradskom stadionu održana konferencija za medije na kojoj su govorili pomoćni trener Miloš Đolović i igrač Jovan Čađenović.

''Sve što je do sada bilo pada u vodu i od subote počinje borba za opstanak. Pred nama, ali i ostalim rivalima je sedam kvalifikacionih utakmica. Da će biti teško i krajnje neizvesno potvrđuje i tabela sa podeljenim bodovima. Svaki bod će biti možda presudan. Mi smo ovaj mali predah u prvenstvu iskoristili na najbolji mogući način. Trenirali smo vredno i spremali se za prvo iskušenje. Pre desetak dana smo savladali Šapčane, ali sam uveren da nas sada očekuje drugačija utakmica. Oni će biti kompletniji kao i mi. Posle duže pauze redovnom treningu se priključio naš golman Vladimir Bajić. Mislim da smo u finišu regularnog dela sezone pronašli model igre koji nas može dovesti do konačnog cilja. Mačva je iskusan tim, igra pred svojim navijačima i neće nam biti lako. Verujem da će igrači kao do sada dati sve od sebe i velikom željom stići do pozitivnog rezultata koji bi nam mnogo značio na startu plej auta'' - rekao je trener Đolović.

Stručni štab Borca nema većih problema kada je u pitanju kadrovska situacija pred meč u Šapcu. Svi su spremni da istrče na teren i ponove još jednu dobru igru kao iz finiša sezone.

''Odmorili smo se i spremili. Potpuno nam je jasno u kakvoj se situaciji nalazimo i da je pred nama sudbonosnih sedam utakmica. Razmišljamo samo o prvom narednom rivalu. Iako smo ih skoro dobili zaboravili smo taj meč jer znamo da će sada biti drugačije. Znamo sve njihove vrline i mane i na nama je da ispoštujemo savete stručnog štaba. Uz borbenost mislim da to može biti put ka pozitivnom rezultatu u Šapcu. Atmosfera u ekipi je odlična i svi sa nestrpljenjem očekujemo nastavak prvenstva uvereni da možemo do opstanka, što bi bila velika nagrada za trud i rad koji smo uložili ove sezone'' - poručuje pouzdani Jovan Čađenović. FK Borac



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar