Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Obradović propao na svim mogućim izborima, pa se dosetio da se vrati u Čačak

post-title


U našu redakciju stiglo je saopštenje informativne službe Gradskog odbora SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

Nije pristojno, a ni ljudski radovati se tuđoj nesreći, ali bi bilo pogrešno ne osvrnuti se na dešavanja koja su poslednjih nekoliko sedmica obeležila političku scenu našeg grada, a i šire. Na žalost, po već ustaljenoj praksi, deo čačanskih medija je ponovo zauzeo svoj dobro poznati gard, stavljajući se otvoreno na jednu stranu, konkretno u interesu i podršci Dverima, a nasuprot Srpskoj naprednoj stranci i njenim koalicionim partnerima.

U javnosti je gotovo neprimećeno prošla vest da je nedavno izabran novi predsednik Izvršnog odbora ove političke organizacije, pošto stari, a radi se o šefu odborničke grupe Dveri u lokalnom, čačanskom parlamentu Aleksandru Tanaskoviću, očito nije valjao, pa je sklonjen. Interesantno je da su učinjene značajne kadrovske promene, mnogo funkcionera je smenjeno zbog nerada ili nesposobnosti, samo je veliki vođa ostao na svojoj poziciji, jer su isključivo drugi krivi za debakl na svim lokalnim izborima ove godine, samo Boško nije. Podsećanja radi, lista Dveri u raznoraznim koalicijama (Dosta je bilo, Nova Srbija, razne grupe građana...) nije prešla cenzus gotovo ni u jednom gradu i opštini u 2018. Kada je propao na svim mogućim izborima, Obradović se dosetio da treba da se vrati u Čačak. Na njegovu žalost i ovde je već odavno pročitan.

U cilju da se spase totalne propasti i odlaska u zaborav, nedavno se moglo čuti da se Obradović zalaže i najavljuje saveza sa brojnim strankama opozicije, koje se između ostalog zalažu za ulazak u Evropsku uniju i podržavaju gej populaciju. Dakle, zarad prelaska izbornog cenzusa Dverjanima ništa nije sveto, pošto su njima samo interesi večni.

Treba podsetiti i na činjenicu da je u jednom skorašnjem intervjuu Boško Obradović istakao kako ovogodišnjih izborni rezultat u Beogradu nije loš?! U koaliciji sa Dosta je bilo osvojeno je svega 3,89% glasova, što verovatno za njih predstavlja uspeh, s obzirom na činjenicu da im se svuda, širom Srbije, rejting urušava kao kula od karata.

Obradović je totalno izgubio kompas, pa je javno postavio ultimatum čak i patrijarhu Irineju, od koga je zahtevao da se izjasni u pogledu rešavanja kosovskog pitanja.

Izlišno bi bilo pričati i o apsurdnoj zloupotrebi stanja u “Zračku” u političke svrhe, pošto se radi o ustanovi koja je tako koncipirana i ima korisnike kojima je to najmanje potrebno. Zarad istine, “Zračak” i dalje nesmetano radi, na radost i korist svih svojih štićenika i njihovih roditelja.

Jedan od tema kojima su se bavili pojedini zluradi lokalni mediji su i zvižduci upućeni gradonačelniku Čačka Milunu Todorovići na završnom turniru ABA 2 lige, čijim je ličnim zalaganjem upravo i dobijena organizacija finala novog regionalnog takmičenja. Tužno je što su zvižduci male grupe ostrašćenih upućeni čoveku koji je baš u to vreme obznanio dolazak u naš grad prvog velikog, stranog investitora i otvaranje više od 1.000 novih radnih mesta. Oni koji su zviždali, a radi se zaista o malom broju najzagriženijih, mogli bi ovaj veliki sportski događaj i svojevrstan spektakl da prate samo putem televizora, da nije bilo prvog čoveka našeg grada. Pojedini Čačani vole da istaknu kako su naš grad zaobilizili svi raniji nosioci vlasti, od kralja, preko Tita, Miloševića... a nisu se rado ovde pojavljivali ni lideri takozvane demokratske opozicije sa kraja devedesetih godina. Kada je tako, onda se sasvim logično nameće pitanje – zašto bi nam dolazili investitori i ostali pokretači napretka i razvoja, kada smo spremni da svakoga izviždimo, narugamo se, gurnemo mu “prst u oko”.

Svojevrstan fenomen predstavljaju i komentari u elektronskim medijima, koje po ceo dan sedeći za računarom “trukuje” dokonih pet – šest botova. Činjenica je da se iza raznih potpisa i lažnih profila krije mali broj zloća, koji sa istih elektronskih adresa šalju na desetine i stotine uvredljivih i prostačkih tekstića. Bolje bi im bilo da se prihvate nekog ozbiljnog posla, pošto ovako neće daleko dogurati.

I na kraju, Boško Obradović se od nedavno pojavljuje i kao sportski komentator, dajući u medijima svoje viđenje na temu sportska zbivanja u našem gradu. Ako je suditi po tekstu koji zanatski uopšte nije loše napisan, možda je lider Dveri konačno našao sebe i što pre treba da se mane politike, jer mu to očito ne ide od ruke.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar