LED (Lyod, Rusija, 2018, 113 min)
Nađa je još kao mala devojčica zamišljala kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zahvaljujući veri i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Međutim, na samo korak do najvećeg uspeha u karijeri, doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni Irkutsk, ponovo pronalazi svoje snove, zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Režija: Oleg Trofim
Igraju: Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov, Marija Aronova, Ksenija Rapaport, Jan Capnik

Nedelja 15. april u 20:00
Utorak 17. april u 20:00

ZEC PETAR (Peter Rabbit, SAD, 2018, 95 min) SINHRONIZOVAN.

Animirano-igrani priča o Zecu Petru koja koji sa svojom porodicom preuzima farmu starog gospodina Gregora, razbacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu dođe Gregor naslednik, bistriji i oštroumniji od svog oca, za Zeca Petra je to novi izazov i još zabave.

Režija: Vil Gluk
Uloge: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić-Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić, Milan Antonić

Nedelja 15. april u 16:00 i 18:00
Ponedeljak 16. april u 16:00
Utorak 17. april u 18:00

RAMPAGE (3D) (Rampage, SAD, 2018, 107 min)
Primatolog Dejvis Okoje savršeno komunicira sa Džordžom, inteligentnom gorilom koji je pod njegovom zaštitom od rođenja. Međutim, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je pitomog majmuna u zastrašujućeg monstruma.

Režija: Bred Pejton
Uloge: Dvejn Džonson, Naomi Haris, Malin Akerman, Džejk Lejsi

Ponedeljak 16. april
Velika sala u 18 časova

NEVESTA (The Bride, SAD, 2017, 93 min)
U davnoj prošlosti, jedan fotograf je održavao tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice. Kada mu je žena umrla, sahranio je pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke.

Režija: Svjatoslav Podgajevski
Uloge: Viktorija Agalakova, Vjačeslav Čepurčenko, Aleksandra Rebenok, Igor Hripunov
Ponedeljak 14. april
Velika sala u 20 časova

PATULJCI UZVRAĆAJU UDARAC (3D) (Gnome Alone, Kanada, 2018, 89 min) SINHRONIZOVAN.

U ovoj animiranoj avanturi devojčica Kloi otkriva da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, jer oni se bore protiv zlih Trogsa koji stižu iz druge dimenzije…

Režija: Piter Lepeniotis, Šeli Šenoj
Uloge: Tara Strong, Beki G., Olivija Holt
Utorak 17. april
Velika sala u 16 časova

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here