Suzana Puškaš iz Kule osvojila je stan od 51 kvadratnog metra u Beogradu u drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi – 2018”.

U drugom izvlačenju drugog kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi – 2018” izvučene su 33 nagrade – stan u Beogradu, 12 automobila i 20 poklon vaučera.

Suzana Puškaš iz Kule osvojila je stan od 51 kvadrat u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a pobedničku kovertu za glavnu nagradu izvukla je teniserka Aleksandra Krunić. Dobitnici 12 automobila “Fiat 500L” su Dregelin Gucu iz Deliblata, iz Marija Mosnak iz Veternika, Vuk Kovijanić iz Kruščića, Milica Perović iz Beograda, Ivan Milošević iz Smedereva, Mira Popović iz Loznice, Pejo Vukmirović iz Beograda, Petar Blesić iz Subotice, Lejla Selimović iz Novog Pazara, Nada Pantelić iz Beograda, Tanja Milošev iz Pančeva i Eleonora Ver Kelemen iz Subotice.

Srećne dobitnike novih automobila izvukao je košarkaš Saša Pavlović.

Vaučere “Gomexa” u vrednosti od 60.000 dinara dobili su Aleksandra Jovanović iz Niša, Milan Žarković iz Beograda, Rade Pavlović iz Umčara, Blagoje Nenić iz Stare Pazove, Milojka Marjanović iz Čačka, Boško Dobrić iz Novog Pazara, Mirko Mirković iz Čačka, Alma Čičić iz Nove Varoši, Saveta Milenković iz Niša i Cica Virijević iz Kragujevca.

Srećne dobitnike izvukli su glumci Milica Majkić i Uroš Jovčić.

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera “Tehnomanije” u vrednosti od 60.000 dinara su Vladimir Popović (poštanski broj 15308), Dejan Mijadinović iz Jagodine, Nikola Radovanović iz Mačvanske Mitrovice, Zorica Kulić Ilić iz Beograda, Živka Danilović iz Despotovca, Jovo Lazukić iz Novog Sada, Slavomir Nedić iz Kraljeva, Ivan Petrović iz Beograda, Jasmina Vojinović iz Smedereva, Vojislava Grnčarević iz Beograda.

Dobitnike vaučera “Tehnomanije” izvukli su plivači Miroslava Najdanovski i Čaba Silađi.

U studiju RTS-a tokom današnjeg izvlačenja nalazilo se više od 8 miliona koverti. Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi 2018” deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here