Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Omladinci BIP-a savladali Pazarce

post-title


Na prvenstvenoj utakmici 21. kola Omladinske lige FSRZS između FK“BIP“ – FK“N.PAZAR“, domaća ekipa slavila je rezultatom 2:1 (0:1), odigrana je po oblačnom, ali prijatnom vremenu za igru.

Ovu utakmicu pratilo je oko 100 gledalaca. Jedna od kvalitetnijih utakmica u našem gradu u poslednje vreme, od ambijenta, preko same utakmice i kvalitetnog suđenja Mladenovića i njegovih pomoćnika, Piper Pavla i Belić Vanje, koji su doprineli da ova utakmica bude na visokom nivou.

Domaća ekipa bolje otvara utakmicu i ima više od igre, pa i do prve šanse koja je otišla u nepovrat promašajem Joksića, da bi gostujuća ekipa u 17. minutu preko Islamović Seada došla u vođstvo. Domaći odlaze na odmor sa golom zaostatka.

Drugo poluvreme opet je domaćin više u posedu lopte, a gostujuća ekipa dolazi do nove šanse gde izvanrednom intervencijom domaćeg golmana Vukajlovića. U 64' preko Joksića posle lepe akcije "BIP" izjednačuje zasluženo. Domaća ekipa dolazi do preokreta u 76. minutu posle solo prodora Borisavljevića kada isti postiže pogodak i Čačanima donosi prednost.

U ovoj lepoj i neizvesnoj utakmici bilo je šansi i na jednoj i drugoj strani, a gledaoci su napustili stadion kraj “Sladare” zadovoljni pobedom popularnih “Pivara”.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar