Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Gradi se pristupna saobraćajnica u Gornjem Milanovcu

post-title


Prioritet u narednom periodu jeste izgradnja pristupne saobraćajnice u Gornjem Milanovcu, a preliminarna vrednost radova je 670 miliona dinara.

Na sastanku posvećenom tom pitanju učestovali su ministarka Zorana Mihajlović, direktor Puteva Srbije, Zoran Drobnjak, direktor Koridora Srbije, Zoran Babić i predsednik opštine Gornji Milanovac, Dejan Kovačević.

- Radiće se u dve faze, opština ima zadatak da uradi detaljni urbanistički plan, a Putevi Srbije i resorno ministarstvo da izvrše ekproprijaciju zemljišta. Sve to bi trebalo da bude gotovo do kraja 2018 godine, da bi 2019 počela izgradnja. Pristupna saobraćajnica je neophodna u Gornjem Milanovcu, kako bi svi građani na najbolji mogući način mogli da koriste auto - put koji će uskoro biti gotov u celosti - rekao je Kovačević.

Sadašnja pristupna tačka u Takovu je dosta problematična jer svi kamioni prolaze kroz centralne gradske ulice što predstvalja i ekološki i bezbedonosni problem, dodao je on.

- Veoma mi je drago što je danas daneta odluka o izgradnji pristupne saobraćajnice, a preliminarna njena vrednost je 670 miliona dinara - zaključio je Kovačević. Blic



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar