Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Razgovori o roditeljstvu

post-title


Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u saradnji sa Gradom Čačkom i Savetom roditelja grada Čačka, pokrenuo je projekat „Razgovori o roditeljstvu“. Projekat je finansiran sopstvenim prihodima Regionalnog centra i namenjen je svim roditeljima grada Čačka. Prvi susret sa zainteresovanim roditeljima bi bio 9. maja u 19 časova u prostorijama Regionalnog centra. Radionice bi se odvijale dva puta sedmično – ponedeljkom i sredom.

Projekat “Razgovori o roditeljstvu” je planiran da se realizuje kroz određene radionice i susrete sa manjom grupom roditelja, ali i kroz predavanja, tribine, savetovanja, koja su planirana za veće grupe.

Teme koje bi se obrađivale su:

  1. Polazak u školu, prekretnica za porodicu i dete
  2. Prava, obaveze i odgovornosti učenika, roditelja i škole
  3. Saradnja roditelja i škole - I komunikacija se uči
  4. Razgovori o braku i porodici
  5. Kako da i mi rastemo i razvijamo se uz našu decu?
  6. Roditeljstvo se uči-vaspitni stilovi
  7. Razvojne teškoće i problemi dece i učenika
  8. Prevencija nasilja

Svi zainteresovani roditelji mogu se javiti na brojeve: 032/320-100, 064/64-24-132, 064/64-24-133 ili putem mejla cacakrc@gmail.com.

Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime roditelja, školu ili predškolsku ustanovu u kojoj ste roditelj deteta, uzrast deteta i broj telefona. Sve dodatne informacije možete naći na sajtu Regionalnog centra (https://www.rc-cacak.co.rs/plan-rada.html) ili putem telefona 032/320-100.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar