U okviru 32. kola Super lige Srbije fudbaleri Borca dočekuju u nedelju ekipu Mladosti iz Lučana. Pred duel sa komšijama na Gradskom stadionu je održana redovna konferencija za novinare na kojoj su govorili šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević i kapiten Marko Zoćević.

”U veoma teškom trenutku za nas u goste nam dolazi najkvalitetniji tim plej aut lige. Mladost je sticajem okolnosti u ovoj našoj grupi, a ne treba posebno trošiti reči o njihovom kvalitetu. Finansijski su stabilan klub, imaju odličnog iskusnog trenera, a igrački kadar im je svakako za svaku pohvalu. Respektujemo ih, ali moramo misliti o našim ambicijama. Posle dva uzastopna poraza vratili smo se ponovo na začelje i bilo bi dobro da se što pre vratimo na pobedonosni kurs. Primili smo sedam golova, od čega čak šest posle prekida, tako da smo dosta radili na tom segmentu igre. Neće biti lako jer naspram sebe imamo kvalitetnog rivala, ali smatram da imamo kvalitet da stignemo do pozitivnog rezultata. Ako imamo za cilj da izborimo opstanak, onda moramo pobeđivati. Bez obzira ko nam je rival tako moramo pristupiti svakoj utakmici. Očekujem i veliku podršku sa tribina i uveren sam da će Čačani prepoznati ozbiljnost ovog trenutka i biti naš dvanaesti igrač. Pozivam im da nam daju podršku kao do sada i obećavam da ćemo dati sve od sebe da stignemo do rezultata koji će nas ostaviti u borbi za opstanak” – rekao je šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević.

Veliki hendikep pred duel sa Lučancima predstavlja i podatak da zbog parnih kartona u timu neće biti najboljeg strelca Mateusa Lime.

”Bez obzira što smo pretrpeli dva poraza imamo dovoljno motiva, a verujem i snage da zabeležimo pozitivan rezultat. Mladost je odličan tim, imaju sjajne pojedince u svim linijama, ali ćemo im se suprostaviti najbolje što možemo u ovom trenutku. Atmosfera je dobra u timu i to ćemo preneti na teren. Očekujem podršku sa tribina i to nam mnogo znači posebno u ovako teškoj situaciji. Sezona je od početka bila veoma turbulentna, ali se nadam da će Borac stati na noge na svim poljima” – poručuje kapiten Marko Zoćević.
FK Borac

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here