Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Mladost gurnula Borac na ivicu ambisa

post-title


Borac u naizgled bezizlaznoj situaciji. Komšije iz Lučana nisu se obazirale na probleme Čačana. Na stadionu kraj Morave 2:0 za Mladost u drugom kolu plej-auta i poraz koji Borcu ostavlja mršave šanse da u poslednjih pet kola sačuva status superligaša.

Prvo Stefan Dimić, pa Aleksandar Prijović pogađali su mrežu Čačana za siguran trijumf Lučanaca. Zrno utehe igrači Borca bi mogli da pronađu u činjenici da je i OFK Bačka u poslednjim sekundama sudara sa Mačvom izgubila već upisanu pobedu. Damir Čeković je doveo domaće u vođstvo u 19. minutu, ali je prednost bačena u bunar kada je u 89. minutu sudija Zoran Široki svirao penal za Šapčane, a Nikola Milinković ga pretvorio u konačnih 1:1.

Dakle, i Bačka nastavlja da strepi, jer je sada samo bod iznad Rada, kome će gostovati sledećeg vikenda, u 34. kolu srpskog šampionata. Prethodno putuje na i u Surdulicu, a ni Radnik nije prebrinuo sve muke oko opstanka. Borac u još ozbiljnijem problemu. Tri koraka ispod Rada. I vrlo težak raspored u naredna dva kola. Prvo gostovanje kod Zemuna, a potom put na noge Javoru, još jednom klubu kome preti ispadanje u Prvu ligu Srbije. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar