U subotu, 21. aprila u Kraljevu je održan tradicionalni atletski višeboj u organizaciji AK “Karanovac”.

Ovo je takmičenje koje se organizuje isključivo za takmičare do pionirskog uzrasta tj. članove Atletskih škola. Ovogodišnje takmičenje je bilo izuzetno jako, jer su nastupili takmičari iz “Partizana”, “Crvene Zvezde” i “BAK” iz Beograda,”Karanovca” i “Kraljeva” iz Kraljeva, “Kruševca” iz Kruševca, “Takova” iz Gornjeg Milanovca, “Vožda” iz Jagodine, i “ČAAK” – a iz Čačka. Ovogodišnji višeboj je bio poseban i zbog velikog broja učesnika u svakoj disciplini.

Zlatnu medalju u disciplini dvoboj – Atletske škole “C” osvojila je Dunja Matejić, dok je Janković Maša zauzela 10 mesto. U istoj disciplini kod dečaka Petar Radovanović je zauzeo 5 mesto.

Kod Atletskih škola “B”, odnosno godinu starijih dečaka takođe u dvoboju, prvo mesto osvojio je Vuk Grujić, dok je Andrej Cvetić bio 4, Novak Nešković 9, Vasilije Matković 10, i Lazar Kuljanin 16. U disciplini dvoboj kod Atletskih škola “B” za devojčice Nađa Jović je zauzela 3 mesto, Nađa Vasilijević 12, Anđelija Obrenović 14, Jovana Tanasković 21.

U disciplini dvoboja za Atletske škole “A” odličan nastup je imao Jovica Prelić koji je osvojio 6. mesto, dok su u istoj disciplini kod devojčica takmičarke zauzele sledeće plasmane: Sofija Đunović 5. mesto, Irina Pavlović 9, Đurđa Đokić 13, Jana Janković 17, Elena Pavlović 19, Kristina Radovanović 22, Nikolina Kostić 27, Kristina Milovanović 28.

U disciplini troboj kod mlađih pionira Marjan Milovanković je zauzeo 3. mesto, a njegov klupski drug Ivica Prelić 5. mesto. Dok je u istoj kategoriji, ali za mlađe pionirke Anđela Davidović zauzela 8. mesto.

U disciplini bacanje kugle za pionire Aleksandar Marinković je zauzeo 3. mesto.

U disciplini troboj za starije pionire Vuk Madžarević je zauzeo 5. mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here