Četvrti DUK festival održaće se 8 i 9. juna u Parku Mladosti u Čačku.

Tokom dva festivalska dana publika će moći da uživa u takmičenju u ekstremnim sportovima, crtanju murala na više lokacija u gradu, pazari na DUK marketu i naravno sluša dobru muziku.

U petak, 8. juna, muzički deo festivala otvoriće bend Četiri osobe, zagrevanje se nastavlja uz Ramba Amadeusa, a nakon nastupa Antonija Pušića Čačani će uživati uz Smoki Mardeljana, mladog repera koji svoje stihove repuje preko old skul matrice, koji zvuče kao da dolaze iz kuhinje američkih rep legendi. Prvo festivalsko veče zatvoriće beogradski sastav BED COPY pa posetiocima ostaje da reše čuveno pitanje ,,Da l’ je ljubav ili pivo” .

DUK arena na Moravi, slobodno možemo reći za festivalsku subotu kada će posetioci uživati u elektronskoj muzici.

Žurka počinje nastupom Tijane Kabić, često u medijima nazivana princezom vojvođanske klubske scene, Tijana je devojka koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije. Mix pult je delila sa najvećim imenima domaće scene, kao i sa poznatim stranim izvođačima. Žurka se nastavlja uz proslavljenog Marka Nastića, pionira elektronske muzike naših prostora.

Naša najpoznatija dama di-džej i producent, jedna od prvih devojka na electro sceni Srbije koja nosi epitet techno dive, Lea Dobričić svojim nastupom zatvoriće muzički program festivala.

Više o programu skejt takmičenja, kao i o tačnoj satnici muzičkog dela možete saznati na Fejsbuk stranici festivala.

Karte za večernji program ćete moći da kupite na ulazu festivala po ceni od 300 dinara za jedno festivalsko veče, dok za oba festivalska dana cena će iznositi 500 dinara. Dnevni program, kao i kamp zona su besplatni i na raspolaganju svim posetiocima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here