Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Hotel Beograd dobitnik sertifikata "Najboljih 99 u Srbiji"

post-title


Udruženje za razvoj turizma i ekologiju "Srbija koju volim" dodelilo je sertifikate "Najboljih 99 u Srbiji".

U kategoriji, hoteli, moteli i banje, dobitnik nagrade je i hotel "Beograd". Hotel "Beograd"****, koji posluje u sastavu UTP "Morava" d.o.o. dobitnik je ovog prestižnog priznanja.

- Velika nam je čast i neizmerno zadovoljstvo, da smo uspeli konstantnim unapređenjem kvaliteta usluge zadovoljiti zahteve domaćih i stranih gostiju. Stručni žiri je ocenio da je hotel "Beograd"**** jedan od hotela u Srbiji koji zadovoljava sve kriterijume da se nađe među najboljima u oblasti hotelijerstva. Za nas je ovaj sertifikat veliko priznanje, ali i obaveza da u budućem periodu i dalje nastavimo sa unapređenjem usluge, usklađene sa savremenim ugostiteljskim trendovima. Sigurni smo da će i naši budući gosti biti biti zadovoljni i sa najpozitivnijim inpresijama napustati naš hotel i rado se vraćati u isti.

- Naš brend i kvalitet usluge postali su prepoznatljivi ne samo u zemlji već i u regionu - izjavio je za Media portal Miladin Paunović menadžer hotela "Beograd"****.

Sertifikat je dodeljen na svečanom dogadjaju priredjenom na Visokoj turistickoj skoli strukovnih studija Beograd. Projekat dodele sertifikata podrzan je od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Turisticke organizacije Srbije, Turisticke organizacije Vojvodina, Turisticke organizacije Beograd, YUTE, HORESA, brojnih medijskih kuca, naucno obrazovnih institucija iz oblasti turizma.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar