Nije prošlo ni četiri dana od otvaranja dečjeg igrališta i teretane na Ljubić keju, a već imamo ružne slike pored igrališta. Flaše od piva, rakije i vina kraj samog igrališta. Kako građani ove mesne zajednice ističu najveći problem je prodavnica koja radi celu noć i oko nje se skoro svako veće okupljaju mladi koji piju do jutarnjih časova.

-Koristimo priliku da se po ko zna koji put obratimo javnosti a posebno gradskim čelnicima! Neformalno udruženje gradjana je pisalo o ovom problemu mnogo puta do sad, ali se ništa nije menjalo.
Ali daleko od toga da je lepo – pogledajte slike. Na slikama se vide posledice, a uzrok je samo jedna odvratna straćara koja radi celu noć i gde se skupljaju na najjeftiniju zabavu u gradu. Molimo čelnike grada – sklonite ovo ispred našeg nosa. Iza lokala taksisti vrše nuždu a tu se deca ujutru igraju na novom igralištu. Studenti koji naravno nemaju novca tu dolaze po jeftino pivo i onda čoporativno gaze zemljane površine iz kojih treba da nikne trava, već su ugazli poprilično. Pijanče sedeći i na lljuljaškama za decu od 2 do 7 godina, “frajeri” koje kada opomene neko stariji skaču ratoborno i psuju sa nekim čudnim naglascima. Gospodo draga, ako i mi nismo u pravu, neka bude samo po zakonu, ističu iz neformalnog udruženje gradjana Keja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here