U našu redakciju stiglo je saopštenje Informativne službe Povereništva GrO SNS Čačak koje prenosimo u celosti:

Najstrašnije uvrede i kletve koje ljudski mozak može da smisli postale su uobičajena medijska slika u našem gradu. Sada je potpuno normalno da Stojan Marković nazove naprednjake ustašama i niko na to neće ni obratiti pažnju.

I ne samo to, već taj isti čovek preko svog portala Ozonpress traljavo montiranim i fingiranim screenshot-ovima deli lekcije o kulturi i načinu izražavanja.

On koji je vredjao i podsmevao tek rodjeno dete samo zato što mu je majka član SNS-a. I zbog toga dobio opomenu Saveta za štampu u kome je i sam član.

On koji na svom portalu vredja žene iz SNS- komentarima kako su na pozicije došle preko kreveta. I to je sam priznao rečima da je on to samo objavio, a nije pisao lično.

On koji je objavio na svom portalu kletvu “Da Bog da vam se xxxxx zatrlo” upućenu svim glasačima SNS-a.

On koji vredja sugradjane na osnovu mesta rodjenja i podržava diskriminaciju Roma u Čačku.

Da nije reč o slučajnostima govori i najnoviji primer užasne mržnje. Stojan Marković objavio je novu kletvu. Ovoga puta on izražava nadu da se naprednjaci neće “razmonožavati” i da je ta vrsta bele kuge dobra za Srbiju. Koliko je ovo bolesno dodatno potvrdjuje i podatak da je supruga Stojana Markovića član SNS-a. Oprosti mu Bože, ne zna šta radi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here