U sportskoj dvorani Mladost od 4. do 6. maja će se održati tradicionalni međunarodni košarkaški turnir “Koševi bez granica”. Uz domaćina i organizatora turnira ekipu Mladosti na turniru učestvuju kadeti Lettere 22 iz Italije, Milenium Strumice (Makedonija) i Borca.

– Uprkos dosta teškoj materijalnoj situaciji mi smo se odlučili da organizujemo turnir, kako bi sačuvali lepu tradiciju, ali i dugogodišnje prijateljstvo sa našim košarkaškim drugarima iz Italije i Makedonije. Za razliku od prošle godine na ovom turniru će igrati četiri ekipe po sistemu svako sa svakim. Gosti iz Italije i Makedonije će biti smešteni u poznatom restoranu ”Dom” u Ovčar Banji, a mi ćemo se potruditi da kao i do sada budemo dobri domaćini i drage goste upoznamo sa lepotama našeg grada i okoline. Očekujem lepo košarkaško druženje i dobru košarku sva tri dana – rekao je direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Prvog dana turnira, u petak 4. maja, sastaju se Milenium – Mladost i Borac – Lettera 22. U subotu su na programu utakmice Mladost – Lettera 22 i Milenium – Borac, dok poslednjeg dana turnira u nedelju igraju Borac – Mladost, odnosno Lettera 22 – Milenium. Termini utakmica sva tri dana turnira su od 10 i 12 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here