Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanka Ivana Ilić dvostruka pobednica na mitingu u Baru

post-title


U Baru je 1. maja održan tradicionalni "24. Međunarodni Atletski Miting Bar - 2018", na kome su ove godine nastupili atletičari iz Mađarske, Tunisa, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Albanije, Makedonije, Grčke i naravno domaćina Crne Gore.

Veliko interesovanje vladalo je za takmičenje u sprintu, a nastup čačanske atletičarke Ivane Ilić članice AK "ČAAK" publika je ispratila sa posebnom pažnjom. Ivana se i ovog puta na najlepši mogući način, pobedama na 100 i 200 metara odužila onima koji veruju u nju.

Uspešna, mlada čačanska sprinterka je već posle odličnog starta u trci na 100 metara nagovestila pobedu i vredan rezultat. Štoperica se zaustavila na 12,06 što je njen lični rekord, a i vreme svega 0,04 sekunde slabije od državnog rekorda za mlađe juniorke koji pripada našoj najboljoj atletičarki Ivani Španović (12,02).

Posle dva sata pauze novi nastup, ovog puta na 200 metara, doneo je novi lični rekord i drugu titulu pobednice na ovom mitingu za čačansku sprinterku.

Deonicu od 200 metara Ivana Ilić je pretrčala za 24,75 sekundi što je ponovo bilo veoma blizu državnog rekorda za mlađe juniore/ke (24,58) koji je postavila svojevremeno Tamara Damljanović atletičarka AK "Crvena zvezda"

Postignutim rezultatima Ivana je ispunila normu za Evropsko prvenstvo za mlađe juniore/ke koje se ove godine u julu održava u mađarskom gradu Đeru.

Ovim uspešnim nastupom zaokružen je ciklus petnaestodnevnih reprezentativnih priprema na kojima je prisustvovala sa svojim trenerom Draganom Dukancem.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar