U utakmici 35. kola Super lige Srbije fudbaleri Borca dočekuju ekipu Rada. Utakmica se igra u subotu od 17 časova, a tim povodom danas je na Gradskom stadionu održana redovna konferencija za medije na kojoj su govorili šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević i igrač Miloš Marković.

“Posle poraza u Ivanjici klonuli smo duhom i mi i igrači. Situacija je psihološki mnogo teška. Pokušavamo sve da se oporavimo i poslednja tri kola odigramo časno i pošteno, bez obzira što su nam šanse za opstanak svedene na minimum. Ne želim nikakav alibi, ali je činjenica da rezultati nisu ispratili igru koju smo pružali. To se pre svega odnosi na gostovanja, gde smo daleko najmanje bodova osvojili. Klub je u restruktuiranju i očigledno je da sada trpimo posledica rada ili bolje rečeno nerada u poslednjih nekoliko godina. Na nama je da probamo da se izdignemo iz trenutne situacije i maksimalno pošteno i časno odigramo sve utakmice do kraja. To sam i rekao igračima. Kadrovska situacija je jako loša tako da smo ove sedmice priključili timu nekoliko talentovanih omladinaca i kadeta. Očekuje nas Rad koji ovog proleća igra odlično i jedina želja mi je da damo sve od sebe u tom duelu” – rekao je šef stručnog štaba Vladimir Stanisavljević.

Nekoliko igrača kuburi sa povredama, dok Perišić i Marinković imaju parne kartone.

“Teško je, ali mi smo profesionalci i moramo igrati pošteno do kraja. Još uvek matematički nismo ispali iz lige, pa želimo da budemo u igri do samog kraja. U goste nam dolazi odlična ekipa Rada, koja po kvaltetu zauzima mesto u samom vrhu plej aut lige. Biće teško, ali imamo obavezu i prema vernim navijačima da damo sve od sebe i da se nadamo pozitivnom raspletu” – rekao je Miloš Marković.
FK Borac

1 KOMENTAR

  1. A gde Vam je najtalentovaniji kadet (omladinac) nad kojim se izivljavate ceo grad prica kako maltretirate decka za papire? Kako radite tako Vam se i vraca!!!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here