Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Novi uspeh Ivane Ilić

post-title


U nedelju, 6. maja, na stadionu Vojne akademije u Beogradu održan je IX Međunarodni atletski miting "Memorijal Aleksandar Marinković" na kome je čačanska sprinterka Ivana Ilić postigla dobar plasman i nastavila seriju uspeha.

Pored toga što je nastupila u kategoriji starijih juniorki, odnosno u konkurenciji gde su takmičarke i do tri godine starije od nje, Ivana je zabeležila odličan rezultat i zauzela 2. mesto u trci na 100 metara. Semafor je pokazao vreme 12,14 sekundi što je 0,02 sek slabiji rezultat od pobednice Anje Lukić ( 12,12 ), a svega 0,08 sekundi sporije od njenog ličnog rekorda, postignutog pre 5 dana u Baru.

Na kraju mitinga proglašeno je po 5 najboljih rezultata na osnovu tablica u ženskoj i muškoj konkurenciji. Obzirom da su sprinterske discipline u ženskoj konkurenciji veoma kvalitetne i izdvajaju se od ostalih po broju učesnica kao i po vrednosti postignutih rezultata, ne čudi što su prve tri takmičarke iz trke na 100 metara imale i tri najbolja rezultata na mitingu. Za najbolji rezultat mitinga u ženskoj konkurenciji proglašen je rezultat pobednice trke na 100 metara, Anje Lukić (AK "N. Beograd"), dok je drugi rezultat bio rezultat Ivane Ilić ( AK "ČAAK"), treći Tamare Vuletić (AK "Partizan").



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar