Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Istorija u Lučanima: Neško i Mladost pojeli Mačvu i čekirali finale! (VIDEO)

post-title


Lučanci ubedljivi u revanšu polufinala Kupa Srbije - 4:0.

Istorija se piše u Lučanima! Prvi put u istoriji kluba Mladost će igrati u finalu kupa, pošto je u revanš meču polufinala masovnijeg takmičenja bila bolja od Mačve (4:0). Možda je ekipa Nenada Milovanovića mogla više od plej-auta u prvenstvu, ali kup sekvenca učinila je da ima sezonu za divljanje.

Uostalom, Mladost će se u Surdulici boriti sa Partizanom za trofej. Prema svemu što smo videli danas u Lučanima više nego zasluženo. Mačva je, bukvalno, pojedena u Dragačevu, ostavljena bez šanse da se nagradi za onaj penal trijumf protiv Crvene zvezde.

Tačnije, Šapčani su dobili lekciju iz modernog fudbala. Brzo, lako i efektno. Tako je igrala ekipa Nenada Milovanovića. Na prvi gol se čekalo samo osam minuta. Tada je domaćin napravio višak, a posle centaršuta Jovanovića, Janko Tumbasević je imao lakši deo posla. Da pošalje loptu u mrežu.

https://www.youtube.com/watch?v=VyheJLmhXUg

Sve je moglo da bude drugačije da je vezista Mačve Gemović bio prisebniji u idealnoj situaciji. Dobio je loptu u dubinu, lepo pobegao, imao čistu situaciju, ali je šutirao pored gola Rosića.

Kazna je stigla vrlo brzo. I opet je nekadašnji član Vojvodine Janko Tumbasević bio strelac posle dobre kolektivne akcije Lučanaca.

Tanka nada ostala je Šapčanima. I ona je ugašena posle pogotka Pejovića iz jedanesterca.

Istina, zaslužili su igrači Mačve bar počasni pogodak. Napadali su, imali šanse, ali su brojali samo promašaje. Čak i sa kreča im se nije posrećilo, jer je Rosić izašao kao pobednik iz dvoboja sa Nikolićem.

Suviše su mnogo promašili i bili kažnjeni. Jedna od brojnih kontri Mladosti je prošla... I desila se pravda. Za odličnu igru Jovanović je sebe nagradio pogotkom. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar