Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Luda završnica plej-auta: Borac i Javor idu u niži rang

post-title


Luda utakmica na stadionu Slavko Maletin Vava završena je pobedom Bačke (3:2) posle dva crvena kartona za Borac i dva poništena gola domaćina! U niži rang uz Čačane tako ide Javor, pošto pred svojim navijačima u Ivanjici nije uspeo da savlada Rad - 1:1. Imali su Beograđani više od 20 minuta igrače manje, ali to nije pomoglo domaćima da se raduju, pa će posle tri vezane sezone u eliti morati nazad u Prvu ligu Srbije.

Superzanimljiva borba za opstanak kakva nije viđena dugo, dugo na našim terenima. Spektakl na nivou baraža. I sve, naravno, pod uslovom da u Bačkoj Palanci ništa nije bilo sporno, ali kako nije bilo direktnog TV prenosa sa tog meča, o tome ćemo znati tek kasnije... Eto, i to su "draži" ove domaće Superlige.

Bačka je imala sve u svojim rukama, trebala joj je pobeda za siguran opstanak, međutim Vojvođani su do te mere zakomplikovali sebi situaciju, da su u jednom momentu našli u bezizlaznoj situaciji. Dogodilo se to posle drugog vođstva Borca - 2:1. Pet minuta nakon što su dali drugi gol, Čačani su dobili prvi crveni karton. Onda si domaći izjednačili (2:2), a Zebre minut kasnije ostale bez još jednog igrača.

Do potpunog preokreta došlo je u 89. minutu utakmice!

I Javor je sve do tog 89. minuta bio živ. Ivanjičani su imali 1:0, siguran rezultat i stabilnu situaciju na terenu. Za njih je sve počelo da se komplikuje kada je njihov bivši igrač Darko Bjedov izjednačio na 1:1. Igrao se 55. minut. Sudija Vasić desetak minuta kasnije procenio je da je Njegoš Petrović simulirao penal, a kako je već imao žuti karton, pokazao mu je put u svlačionicu. U tim momentima Rad "visi". Ali Građevinari se bore, zapinju iz petnih žila i nekako uspevaju da zadrže tih 1:1.

Javor se možda i suviše oslonio na Borac pa nije kidisao kako je morao s čovekom više. I to će ga skupo koštati. Bačka okreće na 3:2 za pet minuta, posle čega je kasno da se kestenje vadi iz vatre.

Ivanjica danas tuguje...

SUPERLIGA, PLEJ AUT - 37. (poslednje) KOLO:

Bačka - Borac 3:2 (1:1) Javor - Rad 1:1 (1:0) Radnik - Mladost 3:1 (0:1) Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar