Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Reka autobusa iz Lučana kreće put Surdulice: Igraćemo kuražno s Partizanom!

post-title


Istorijski trenutak za Mladost! Lučanci će u sredu od 19 časova u Surdulici voditi istorijsku bitku za trofej Kupa Srbije protiv Partizana.

[caption id="attachment_75068" align="aligncenter" width="770"] foto: Star sport[/caption]

Šef stručnog štaba Nenad Milovanović i prvotimci Aleksandar Pejović i Lazar Jovanović najavili su veliku borbu.

Milovanović i podsetio da su ove dve ekipe sezonu otvorile prijateljskom utakmicom na početku priprema, a sada igraju poslednji meč u sezoni.

„Daćemo sve od sebe, pružiti maksimum i igrati kuražno s Partizanom, bez obzira na to što su svi svesni kvaliteta protivnika. Imamo pravo na nadu i optimizam. Očekujem spektakl, praznik fudbala. Mladost i Partizan se dobro poznaju i teško da može biti nekih iznenađenja na ovoj utakmici. Svi igrači su spremni i maksimalno motivisani. Nedostaje nam jedino Odita koji je na utakmici u Zemunu slomio nogu”, rekao je Milovanović.

Jasno je da je kvalitet apsolutno na strani crno-belih.

„Poštujemo Partizan, favorit je, podigao je formu. Neću pominjati pojedinačno igrače, ali ima veliki fond dobrih igrača. Ako jedan nije u formi, dvojica-trojica jesu. Počeli su mnogo bolje da igraju kada je prestao pritisak. Formula protiv njih je disciplina u igri, kao i fanatična borbenost”, dodao je strateg Lučanaca.

Aleksandar Pejović smatra da Mladost ima pravo na nadu i da bi voleo da ekipa ima više utakmica poput predstojeće.

„Potpuno smo spremni i fokusirani. Motivaciju imamo u svakoj utakmici, ali sada kada klubu možeš da doneseš prvi pehar u istoriji, to je značajnije od svega. Svaki igrač živi da igra ovakve utakmice, kamo sreće da ih je više. Igraćemo muški i probaćemo da iznenadimo Partizan. Nadamo se najboljem”, rekao je Pejović.

Slično razmišlja i njegov saigrač Lazar Jovanović.

„Ispisali smo još jednu stranicu istorije ovog kluba. Nismo džabe u finalu. Borili smo se za to, trudili se i mislim da ćemo i u finalu dati sve od sebe da ostvarimo još jedan istorijski uspeh i vratimo se nasmejani iz Surdulice”, poručio je Jovanović.

Lučanci otkrivaju da vlada veliko interesovanje za ovaj meč među navijačima Mladosti. Kao i da se očekuje da reka autobusa u sredu krene prema Surdulici, kako bi u što većem broju podržali svoj tim. Mozzart Sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar