Bodi Bilding klub “Borac” nastupio je sa 7 takmičara na Internacionalnom kupu “Srbija Open 2018”, od kojih su dva takmičara osvojili prva mesta, a tri takmičara plasman u finale top 6.

Posle pauze od 12 godina na Bodi Bilding sceni najtrofejniji čačanski sportista Ivan Strugarević u kategoriji Bodi Bilding do 70 kg osvaja šampionsku titulu što najbolje pokazuje da u Bodi Bilding sportu godine ništa ne znače. Pravilnim vežbanjem, zdravom ishranom telo može biti u vrhunskoj formi posle 40 godine.

– Svih ovih 12 godina koliko nisam izlazio na takmičenja vredno sam trenirao. Ishrana mi je bila izuzetno kvalitetna i nisam je opuštao. Kilaža je uvek bila na nekih dva-tri kilograma od takmičarske. U decembru mesecu, odnosno, 1. decembra sam odlučio da 2018. godina bude godina u kojoj ću se zvanično oprostiti od takmičarskog Bodi Bildinga. Vredno sam trenirao, i do 5 sati na dan. Pileće belo meso i belanca su mi bila 80% ishrane. Naravno uz mali procenat ugljenih hidrata i gotovo bez masti. Za pet meseci uspeo sam da napravim formu po kojoj sam nekada bio poznat. Veoma sam srećan, jer pobedom u Novom Pazaru ostvario sam učešće na Evropskom Prvenstvu koje se održava od 2. do 7. maja u Barseloni Santa Susana-Španija, izjavio je Ivan Strugarević.

Prvenstvo Evrope Barselona-Santa Susana-Španija od 2. do 7.maja

Učešće je uzelo 1.200 takmičara iz 37 zemalja.
Takmičar B.B.K “Borac” i državni reprezentativac Ivan Strugarević u kategoriji Clasic Bodi Bilding do 168cm visine osvaja bronzanu medalju i veliki pehar.

– Ovo je bilo moje oproštajno takmičenje u sportu kome sam mnogo dao, ali i dobio. Bronzana medalja za mene sija zlatnim sjajem. Kada se uzme u obzir da sam od nekih takmičara i duplo stariji ovo je podvig. Bodi Bilding je stil života, treninzi svih ovih godina dali su rezultat. Presrećan jesam, ali i pomalo tužan jer se više neću takmičiti reči su Ivana Strugarevića.

Svoje bogato iskustvo prenosiću kao i do sada na sve one koji žele lep izgled svoga tela, maksimalnu utreniranost i kondiciju-svima sam na raspolaganju.

– Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su mi svih godina pomagali da svoje zamisli pretvorim u delo,da se kroz Bodi Bilding sport ime našeg Grada Čačka, Bodi Bilding kluba “Borac” čuje daleko na svim kontinentima. Grad Čačak, privrednici grada Čačka uvek su bili uz B.B.K “Borac”.
Najviše želim da se zahvalim svojoj supruzi Marijani i ćerkama Tijani, Valentini i Martini koje su kroz sve ovo prošle zajedno sa mnom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here