Ostoja Mijailović i Maruška Topalović usmerili su tačno 183.000 dinara!

“Humanitarni tiket u podne” je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija kompanije MOZZART.

Dvoje poznatih gostiju, Ostoja Mijailović i Maruška Topalović, dobitke su usmerili ka čačanskom Domu za slepa i slabovida lica.

Tim povodom našli smo se u ovoj ustanovi, a kompaniju Mozzart je predstavljao zamenik regionalnog menadžera za Zapadnu Srbiju Bojan Luković.

“Prvo je predsednik Partizana i narodni poslanik Ostoja Mijailović usmerio ka Domu za slepa i slabovida lica ravno 92.900 dinara koje je Mozzart donirao. Jedna od narednih dobitnica u dobrotvornom tiketu, čuvena kreatorka, Maruška Topalović, dobitak je takođe uputila za ovu ustanovu. Radi se o sumi od 90.100 dinara. Dakle, Mozzart je Dom pomogao sa sjajnih 183.000 dinara. Kako naš narod kaže, neka bude i treća sreća”, uz čestitke poželeo je kolega Bojan Luković.

Maruška Topalović je vlasnica studija „Maruška“ u Preljini kod Čačka.

Studio “Maruška” godišnje izradi više od 30.000 unikatnih marama, ešarpi, kravata i proizvoda od kože. Ovi jedinstveni odevni predmeti najčešće završavaju kod odabrane klijentele. Vladimir Putin, Angela Merkel, Mišel Obama, Hilari Klinton, kraljica Elizabeta, princ Čarls i njegova supruga Kamila, kineski predsednik Si Đinping, Katrin Danev, Tomislav Nikolić, samo su neki od Maruškinih manekena.

Ručno rađene marame i kravate proputovale su širom sveta sa poznatim ljudima iz politike, filma, sporta kao i sa predsednicima i kraljevskim porodicama.

Maruška je brend po kome će Vas prepoznati, razlikovati i činiti posebnim.

Mala porodična firma rasla je iz godine u godinu pa studio “Maruška” danas ima 14 zaposlenih. Ona sa ponosom ističe da u poslu aktivno učestvuju svi članovi njene porodice – suprug Miroslav, Maruškina desna ruka i glavni oslonac, ćerka Milica, odnedavno diplomirani pravnik i sin Radenko, koji je dizajner, a koji je ispred poznate firme došao na uručenje nagrade.

“Mi smo mala porodična firma, ali pokušavamo da pomognemo široj društvenoj zajednici. Sad smo to učinili uz svesrdnu pomoć kompanije MOZZART. Mislim da je novac otišao u prave ruke, a nama je čast što ste nas pozvali da gostujemo u Humanitarnom tiketu u podne. Maruška se trudi koliko može da pomogne svom gradu i Srbiji. Evo, pre izvesnog vremena i princeza Katarina je boravila u Čačku i izvesno je da će određena donacija stići u čačansku bolnicu”, kazao je Radenko Topalović.

Veliku zahvalnost na dosadašnjoj pomoći kompaniji MOZZART, studiju “Maruška” i predsedniku Partizana.

Ostoji Mijailoviću izrazio je predsednik čačanskog Doma za slepa i slabovida lica Dejan Tomić.

“Presrećan sam što su dva dobitna MOZZARTOVA tiketa u plemenitoj akciji završila na našoj adresi. Zahvalnost dugujem vašoj kompaniji i naravno našim sugrađanima Ostoji Mijailoviću i Maruški Topalović koji su nama opredelili novac. Donacije su odmah pristigle i mi smo novac usmerili ka Javnom komunalnom preduzeću za grejanje prema kojem imamo određeni dug. Presrećan sam jer se prepoznaje i naš dobar rad, a pored ove donacije dobili smo i računare od engleskog humanitarnog fonda”, zaključio je Dejan Tomić.
Mozzart Sport, Đurđe Mečanin

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here