Plesni klub Luna i Plesni savez Srbije, pod pokroviteljstvom Ministarstva za sport i omladinu, su 19. i 20. maja organizovali Rejting turnir i Državno prvenstvo u sportskom plesu.

– Naš grad je bio domaćin za 37 klubova iz cele Srbije. Turnir je prošao sjajno, u jako pozitivnom duhu. Mi kao organizatori smo dobili pohvale sa svih strana, za organizaciju i celokupan izgled turnira. Naš grad se pokazao kao odličan domaćin tako da sledeće godine očekujemo još veći broj učesnika, ističu iz Plesnog kluba Luna i dodaju – Želimo da se zahvalimo ljudima koji su pomogli celokupnu organizaciju i spremili poklone za takmičare, a to su: Studio Maruška, Zorica Dessert, KMN, cvećara Garden Stamenković, velika zahvalnost za ove firme. Moramo se pohvaliti i da su naše formacije i parovi zauzeli vodeće pozicije.

Dance baybs su prve u kategoriji mlađih pionira, Happy foot zlatni pehar u kategoriji omladinaca, Pahuljice vice šampioni u kategoriji ml. omladinaca super lige Srbije, Luna stars prve u kategoriji St. omladinaca super lige Srbije, Victoriy zauzele su drugo mesto u najstarijoj kategoriji seniora super lige Srbije.

A svi parovi su bili finalisti:

Petar Turuntaš i Kjara Čutović zlato u mlađim pionirima, Nikola Čutović i Milica Šipetić druga pozicija u kategoriji ml. omladinaca, Vuk Borović i Marija Bilbija treće mesto ml.omladinci, Aleksa Mitrović i Marija Marić treće mesto omladinci, Jovan Ilić i Milica Ilić prvo mest u st.omladincima, Stefan Minić i Marina Minić druga pozicija seniora D razreda.

Darko i Kristina su finalisti Rejting turnira Srbije. Pohvale i za finaleste solo pionira Ena Mirković i Marija Bilbija i za ml.omladince Iva Ferluga.

– Preponosni smo na ceo tim Lune, organizaciju, saradnju i uspehe naših plesača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here