Baš kako je i najavljeno iz Sportskog centra Mladost danas tačno u 10 časova su otvorene kapije gradskog bazena. Novu kupališnu sezonu su uz najvrednije posetioce simbolično otvorili učenici starijih razreda OŠ ”Vuk Karadžić” koji su upravo na bazenima odradili čas fizičkog vaspitanja.

”Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo održali obećanje i poslednjeg dana maja zvanično otvorili kupališnu sezonu na bazenu. Vremenske uslovi za ovaj vid razonode i sporta su izuzetni, pa koristim priliku da pozovem naše sugrađane da svakodnevno dolaze na bazene. Voda je čista i svi preduslovi za uspešnu sezonu su ispunjeni. Od sutra će u funkciji biti i bazeni za neplivače. Za par dana očekujemo da će startovati i ugostiteljski deo sadržaja za koji je odgovoran Studentski centar. Obezbeđene su sve prateće službe i ostaje mi na da na početku kupališne sezone apelujem na sve posetioce da vode računa o svojoj, ali i bezbednosti ostalih kupača na bazenu” – zadovoljno je poručio direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Danas će kupanje biti besplatno, a radno vreme bazena do 18 juna je od 10 do 19 časova. Od tog datuma kapije bazena za posetioce će biti otvorene svakog dana od 8,30 do 20 časova.

Cena ulaznice je nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosi 150 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here