DEADPOOL 2 (Deadpool 2, SAD, 2018, 117 min)

Pošto je preživeo umalo smrtonosni goveđi napad, unakaženi radnik kafića Vejd Vilson trudi se da ostvari svoj san i postane najzgodniji šanker u Mejberiju, a istovremeno mora da nauči da živi s gubitkom čula za ukus. U potrazi za kondenzatorom fluksa, Vejd mora da se bori protiv nindži, jakuza i čopora seksualno agresivnih pasa, putujući po svetu i otkrivajući važnost porodice, prijatelja i ukusa. Ono što će naći jeste avantura, ali i nešto za čime je žudeo: šolja za kafu s natpisom „Najbolji ljubavnik na svetu”.

Igraju: Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand
Režija: Dejvid Lič

Subota 2. jun u 18:30 i 21:00
Nedelja 3. jun u 21:00
Velika sala Doma kulture

SOLO: STAR WARS PRIČA (3D) (Solo: A Star Wars Story, SAD, 2018, 135 min)

Solo – Star Wars priča ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. Kroz seriju smelih i opasnih situacija u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Igraju: Alden Erenrajh, Emilija Klark, Pol Betani, Tendi Njutn.
Režija: Ron Hauard.

Nedelja 3. jun
Velika sala u 18:30

ČAROBNI PRINC (3D) (Charming, Kanada, 2018, 86 min) SINHRONIZOVAN

Producenti filma „Šrek“ donose nam novu animiranu avanturu! Kao beba, princ je blagosloven neodoljivim šarmom koji sve žene privlači kao magnet. Svaka žena koju upozna zaljubljuje se u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke istovremeno, princ odluči da krene u potragu za pravom ljubavi uz pomoć jednog stranca. Međutim, taj stranac krije veliku tajnu…

Igraju: Jelena Trkulja, Petar Strugar, Dušica Novaković
Režija: Ros Venokur

Subota-nedelja 2-3. jun
Velika sala u 16:30

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here