U utorak, 29. maja, Jirgen Miler, izvršni direktor kompanije Forverk Autotek koja je u sastavu Forverk grupe, i njegovi saradnici posetili su Čačak i sastali se sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem.

Sastanku su prisustvovali i gradonačelnikovi saradnici koji su angažovani na sprovođenju aktivnosti vezanih za izgradnju fabrike u sastavu Forverk grupe na lokaciji poslovno – proizvodne zone u Preljini.

Na sastanku se razgovaralo o pripremnim radnjama za izgradnju fabrike – realizaciji radova na neophodnoj infrastrukturi, o dinamici izgradnje buduće fabrike, kao i o planovima koji se odnose na zapošljavanje radnika u prvoj godini rada.

U nastavku posete, Miler, sa saradnicima, i predstavnici Grada, obišli su lokaciju u poslovno – proizvodnoj zoni u Preljini na kojoj će biti izgrađena fabrika.

Grad Čačak je, u saradnji sa Republikom, do sada, u najvećem delu završio svu potrebnu infrastrukturu, odnosno priveo nameni potrebne infrastrukturne priključke nephodne za realizaciju ovog investicionog projekta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here