Oko podneva lepa slika na gradskim bazenima. Preko 200 učenika čačanske Gimnazije predvođeni svojim profesorima su posetili bazen gde su odradili časove fizičkog vaspitanja. Graja gimanzijalaca i osmesi na njihovim licima najbolje govore o punom pogotku ove današnje akcije.

“Mi po tradiciji veći deo svojih časova realizujemo na terenima Sportskog centra Mladost. Ove godine bazeni su otvoreni nešto ranije što nas je podstaklo da predložimo rukovodstvu SC Mladost da deo svojih aktivnosti odradimo u vodi. Učenici su sa oduševljenjem prihvatili ovu ideju i mislim da je današnja akcija u potpunosti uspela. Zahvaljujem se direktoru Milošu Stevaniću, našem nekadašnjem učeniku, koji je bez pogovora prihvatio ovaj predlog i verujem da ćemo ubuduće još više i bolje sarađivati“ – rekao je profesor Gimnazije Zoran Brković.

Gimnazijalci su više od tri sata uživali u blagodetima bazena. Uz plivanje i druženje za većinu njih je ovo bio pr5vi dan kupanja u ovoj godini.

“Sportski centar je ustanova koja se trudi da svih 365 dana bude u službi građana Čačka. Ideja je potekla od profesora Brkovića i odmah smo uvideli da je na mestu. Kupališna sezona je počela 31.maja, još uvek nisu velike gužve i bilo nam je veliko zadovoljstvo da ugostimo gimnazijalce. Znam da većina njih i tokom leta redovno posećuje bazene i ovo je zaista bilo lepo dešavanje i za nas i za njih“ – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Podsećamo još jednom sve naše sugrađane da je kupališna sezona na bazenima počela 31.maja i da će radno vreme do 18.juna biti od 10 do 19 časova. Od tog datuma uz početak škole plivanja bazen će raditi od 8,30 do 20 časova. Početak kupališne sezone na gradskoj plaži je planiran za polovinu juna.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here