Danas je u Naučno tehnološkom parku u Čačku, predstavljen Delta Biznis Inkubator, Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina.

„Delta Holding se već 27 godina uspešno bavi stvaranjem i razvijanjem kompanija. Naš slogan je „Creating business“ i želimo da našu poslovnu filozofiju kroz ovaj program predstavimo društvu i omogućimo im da uz našu pomoć stvaraju i razvijaju svoj startap. Imamo sve resurse koji su neophodni za razvoj startapa, a ono što želimo je da pronađemo izvanredne timove, sa fantastičnim idejama iz naših oblasti poslovanja i da im pomognemo da svoj startap lansiraju ka uspehu. Naša želja je da doprinesemo razvoju preduzetništva u Srbiji i da investiramo u dobre biznis ideje“, rekla je Monika Pejčić, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator. Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs do 15. juna.

Timovi koje prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. To znači da će imati na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.

Ovaj program predstavlja se I u drugim gradovima Srbije. Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here