Četvrti DUK festival otvoren je danas u 10 časova programom za najmlađe. DUK festival održava se u Parku Mladosti u Čačku pod pokroviteljstvom grada Čačka, a u organizaciji DUK tima i Sportskog centra Mladost.

Večeras će u 21 čas muzički deo festivala otvoriti bend Četiri žati u osobe, zagrevanje se nastavlja uz zvezdu večeri Ramba Amadeusa, a nakon nastupa Antonija Pušića Čačani će uživati uz Smoke Mardeljana, mladog repera koji svoje stihove repuje preko old skul matrice, koji zvuče kao da dolaze iz kuhinje američkih rep legendi. Prvo festivalsko veče zatvoriće beogradski sastav BAD COPY pa posetiocima ostaje da reše čuveno pitanje ,,Da l’ je ljubav ili pivo” .

Subota veče opredeljeno je za elektonsku muziku, a sam program obećava.

Žurka počinje nastupom Tijane Kabić, često u medijima nazivana princezom vojvođanske klubske scene, Tijana je devojka koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije. Mix pult je delila sa najvećim imenima domaće scene, kao i sa poznatim stranim izvođačima. Žurka se nastavlja uz proslavljenog Marka Nastića, pionira elektronske muzike naših prostora.

Naša najpoznatija dama di-džej i producent, jedna od prvih devojka na electro sceni Srbije koja nosi epitet techno dive, Lea Dobričić svojim nastupom zatvoriće muzički program festivala.

Karte za večernji program ćete moći da kupite na ulazu festivala po ceni od 300 dinara za jedno festivalsko veče, dok za oba festivalska dana cena će iznositi 500 dinara. Dnevni program, kao i kamp zona su besplatni i na raspolaganju svim posetiocima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here