Jedan od najpopularnijih sadržaja kupališne sezone na gradskim bazenima je već tradicionalna škola plivanja. U prethodnim godinama, a i decenijama na hiljade naših sugrađana su upravo pohađajući školu plivanja savladali tajne ovog, ne samo sporta, već i nečega što je svakodnevnica u životu. I ove godine SC ”Mladost” organizuje školu plivanja, koja će početi prvom smenom u ponedeljak 18.juna.

”I ove godine potpuno spremni ulazimo u novu sezonu škole plivanja. Kao što je planirano prva smena će startovati u ponedeljak 18.juna. Obezbedili smo dovoljan broj licenciranih instruktora, koji će naše polaznike uvesti u tajne plivanja. Svaka smena će trajati po deset radnih dana. U pre podnevnom terminu časovi će se održavati od 8,30 do 10 sati, dok će po potrebi biti organizovane i po podnevne smene koje će počinjati u 19 časova. Za polaznike škole plivanja će biti obezbeđen mali bazen, kao i plići deo velikog olimpijskog bazena. Ukoliko bude odlaganja zbog lošeg vremena, ti dani će biti nadoknađeni, tako da svakog polaznika očekuje 10 radnih dana po sat i po” – rekao je koordinator škole plivanja Dragan Savković.

Sve informacije vezane za školu plivanja možete dobiti putem telefona 064/641 2785(Dragan Savković). Cena škole plivanja je 1500 dinara, za dvoje dece iz iste porodice 2000 dinara, dok ukoliko iz jedne porodice ima tri polaznika treće dete je besplatno.

Sportski centar Mladost ove sezone je pripremio i jednu novinu za pripadnice lepšeg pola. Novina će biti Akva aerobik, za koji će biti zadužen profesor Goran Glišović. Sve zainteresovane dame mogu se u vezi ovog vida vežbanja i rekreacije informisati na brij telefobna 065/34 44 406.

Podsećamo da će od ponedeljka gradski bazeni imati produženo radno vreme. Kapije će se za posetioce otvarati u 8,30 i bazeni će raditi do 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here