– Ovo će biti praksa, razgovarali smo o onome šta smo uradili u prethodnom periodu, napravili smo jednu analizu, i dogovorili se šta sve treba da uradimo u vremenu ispred nas. Postoje stvari koje treba da se poprave, dogovorili smo se i na koji način to treba uraditi, kazao je predsednik IO SNS Darko Glišić sinoć nakon sednice Gradskog odbora u Čačku.

Sednica Gradskog odbora SNS u Čačku, foto: Glas zapadne Srbije

„Ljudi u Čačku dosta rade i imam utisak da oni koji galame, koji sem laži i uvreda i vređanja nemaju drugi argument, imaju neko medijsko primućstvo, rekao bih da su glasniji i time žele da nadomeste nedostatak svojih argumenata”, rekao je Glišić.

Postignut je dogovor sa gradonačelnikom i njegovim timom da se publikuje sve ono što se radi, prenosi Glas zapadne Srbije.

„Odštampan je jedan broj Gradskog informatora, u kome je jasno navedeno šta je urađen i koliko. I u narednom periodu ćemo takođe, predstaviti svaku akciju koju imamo, svaki projekat koji završimo, svaki put koji uradimo, da se ljudima pokaže kako mi funkcionišemo, pripremamo i radimo. Ove godine obeležavamo 10 godina stranke, i polako se pripremamo za izbore naredne godine, kada ulazimo u poslednju godinu mandata. Gradski odbor u Čačku je jedan veliki i ozbiljan odbor i zaslužuje da se studioznije radi i da mu se više pažnje posveti, zato smo se dogovorili i oko niza tehničkih stvari”, naglasio je Glišić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here