Svečano otvaranje izložbe ARLEMM umetnički karavan biće održano u subotu, 23. juna u 20:30 sati na Trgu Narodnog ustanka u Čačku, u saradnji sa Domom kulture Čačak.

Izložba najavljuje manifestaciju ARLEMM 2018, koja će se održati u Arilju od 14. do 29. jula. Manifestacija se realizuje devetu godinu za redom, u organizaciji Udruženja za širenje i podsticaj muzičke kulture u Srbiji – MUZIKUS, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, Ministarstva turizma, Biblioteke i Opštine Arilje, a u saradnji sa kompanijama Ekstrem intimo i Telenor.

Pored otvaranja izložbe, prisutni će imati mogućnost da se upoznaju sa planom, programom i aktivnostima za predstojeću manifestaciju, sa detaljima vezanim za edukativni i koncertni deo programa, ali i da uživaju u prigodnom muzičkom programu i obraćanju organizatora i saradnika projekta.

Manifestacija ARLEMM je dobitnik nekoliko nagrada na Susretima organizatora manifestacija u Beogradu prethodnih godina, ali se pre svega može pohvaliti izborom najboljih predavača, pedagoga i umetnika, koji aktivo učestvuju u planiranju i realizaciji manifestacije.

Na ARLEMM-u su prethodnih godina učestvovali Stefan Milenković, maestro Jovan Kolundžija, Lena Kovačević, Slobodan Trkulja, Vlatko Stefanovski i drugi. Ove godine na scenu ARLEMM-a izaćiće Bisera Veletanlić, Vasil Hadžimanov, Marko Luis, Ju grupa, Divanhana, ali i mladi talenti iz Škole za muzičke talente na čelu sa svetski poznatim violončelistom Draganom Đorđevićem Suzukijem.

Svi koji ne budu u mogućnosti da posete Arilje ove godine, moći će da dožive ARLEMM putem Telenor mreže, u bilo kom delu sveta da se nalazite.

Više o atmosferi sa manifestacije prethodnih godina možete videti u promo filmu ARLEMM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here