City Games karavan uskoro kreće na svoju turneju a u našu zemlju stiže 4. jula sa prvom stanicom u Vrbasu.

Nesvakidašnje igre, mnogo adrenalina, timski rad i nezaboravno druženje očekuju svakog ko se bude upustio u igranje bez granica. Zabava i sport neće izostati ni ovog leta a deveta sezona City Games-a sa sobom donosi i nova uzbudjenja.

– Ove godine smo malo promenili pravila. Grad koji bude najbolji u Srbiji kvalifikuje se za evropsko City Games finale koje će 2020. godine biti održano u Luksemburgu. Tamo će ukrstiti snage sa najboljim evropskim gradovima što će biti pravi spektakl koji na ovim prostorima još nije viđen – kaže nam autor i direktor projekta Miroslav Krzyk.

13 zanimljivih disciplina u vodi i pored bazena spojiće ljude i gradove a sve kroz zabavu i sport! City Games karavan krenuo je iz Hrvatske, a u Srbiju stiže već 4. jula kada će prvi gradovi odmeriti snage na bazenu u Vrbasu. Nakon toga 6. jula družićemo se u Subotici, 8. jula u Inđiji. U Somboru će 10. jula na polufinalnoj večeri snage ukrstiti pobednici iz prethodnih gradova. Nakon toga kvalifikacije se nastavljaju 12. jula u Valjevu, 14. jula u Loznici, 16. jula u Knjaževcu i 18. jula u Vranju. Na bazenima u Čačku nas očekuje drugo polufinale 20. jula, a 22. jula na Zlatiboru, najbolji gradovi će se boriti za titulu prvaka koji će predstavljati Srbiju na evropskom finalu 2020. godine u Luksemburgu.

Ono što je najbitnije jeste da takmičari ne moraju biti profesionalni sportisti. Bitno je imati timski duh i želju za dobrom zabavom koja je ovde zagarantovana. Tim se sastoji od 6 članova od kojih dvoje moraju biti ženskog pola, zato ne gubite vreme, okupite ekipu i prijavite se što pre za ovo nesvakidašnje takmičenje na kome je učešće potpuno besplatno.

– Pozvao bih sve koji prošle godine nisu uspeli da obezbede svoje mesto na City Games-u da se obavezno prijave ove godine. Prijave su već otvorene tako da nemojte ponovo zakasniti. Možda ste baš vi ti koji će Srbiji doneti veliku pobedu – kaže Krzyk.

Prijave se obavljaju preko službene web stranice www.city-games.com a pozvani su svi sportisti, rekreativci i ljubitelji sporta da se prijave, dobro zabave i donesu veliku pobedu svom gradu, a potom i svojoj zemlji.
Telegraf

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here