– Od primene nevaspitanja, bahatosti i nasilja, jedino je gore odbrana nevaspitanja, bahatosti i nasilja. I ponekad zaista pomislim da bi svima koji brane divljačke postupke Aleksandra Tanaskovića, trebalo “nabiti” hrpu papira u glavu i reći “nije ti ništa”, ističe narodni poslanik Marko Parezanović.

– Još gore od toga je odbrana Dveri i njihovih medija u kojoj se kaže da Igor Trifunović nije imao ozbiljnu povredu. Znači ako mu “ne izbije” oko onda se ne računa. Da ne govorim kakav bi haos nastao da je bilo ko iz SNS uzvratio Tanaskoviću na isti način, gledali bi mučne i nemile scene kojih bi se Čačak dugo stideo.

Što se tiče političkih presuda, Tanaskoviću ovo nije prvi put da je osuđen. Kao bivši radnik dve banke njegovo radno iskustvo u njima završeno je otkazima i pravosudnom presudom. Mnogi upućeni i pre svega njegove bivše kolege kažu da se radilo o ozbiljnim proneverama. Zato je sada kao veliki ekonomista i vrstan stručnjak za sva pitanja, zaposlen u Dverima kao tehničko lice i potrčko Boška Obradovića zadužen za prljave poslove.

I nema potrebe da se foliramo, jer i samo odbornici Dveri gledaju u pod kada se pomene Tanasković i negativno komentarišu njegove ispade, potpuno svesni da se radi o nestabilnom i nepredvidivom čoveku, opasnom po sebe i po okolinu(citiram odbornike Dveri). Ljudi koji nisu sposobni da kontrolišu svoje ponašanje ne treba da se bave ovako ozbiljnim i odgovornim poslom.

I na kraju, gospodo iz Dveri, cilj vam je bio da nas isprovocirate, da od čačanske skupštine napravimo brlog u kome bi se valjali zajedno sa vama, da scene masovne tuče završe u svim svetskim medijima i da Čačak bude obeležen na najnegativniji mogući način. Niste uspeli u tome, ispali ste glupi i primitivni. Ne postoji politički spin koji to može da promeni, istakao je u saopštenju za medije Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here