Gospođa Hajd (Madame Hyde, Francuska, 2017, 95 min)

Gospođa Žekil je povučena profesorka, omržena od strane učenika i kolega. U olujnoj noći, dok vrši eksperiment u svojoj laboratoriji, pogađa je munja. Nakon buđenja, oseća se sasvim drugačije… Nova gospođa Hajd, utiče na predavanje profesorke Žekil.

Igraju: Izabel Iper, Romen Duri, Hoze Garsija
Režija: Serž Bozon

Utorak i sreda, 26. i 27. jun
Velika sala u 20 časova

Pleši kako mama kaže (The Tribe, Španija, 2018, 90 min)

Fidel je izvršni direktor koga ljudi mrze, jer otpustio je 300 radnika i ne trepnuvši. Virhinija je vremešna čistačica, a u slobodno vreme kraljica uličnog plesnog podijuma. I Fidelova majka. Ona je sina kao bebu ostavila na tuđem pragu i od tada ga nije videla, ali sada je spremna da ga upozna. Igrom slučaja Fidel u nezgodi izgubi pamćenje, i eto mogućnosti za novi početak.

Igraju: Pako Leon, Karmen Maki, Maribel del Pino
Režija: Fernando Kolomo

Utorak i sreda, 26. i 27. jun
Velika sala u 18 časova

Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona (Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon, Kanada, 2017, 80 min) SINHRONIZOVAN

Priča je smeštena u 1956. godinu, a u centru zbivanja su Neli Maloj, privatna detektivka, i naučnik-istraživač Sajmon Pikar, koje spaja sudbina i odvodi ih u daleki Nepal u potrazi za Jetijem. Zajedno sa mladim šerpasom Tensingom i pričljivom pticom Jasmin, oni će se u uzbudljivoj avanturi susresti sa brojnim opasnostima tokom svoje misije na Himalajima.

Uloge: Jelena Kosara, Đorđe Stojković
Režija: Pjer Greko, Nenci Florens Savar

Utorak i sreda, 26. i 27. jun
Velika sala u 16 časova

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here