Dve nedelje nakon što je izabrana za vršioca dužnosti Ustanove za dnevni boravak, dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju “Zračak”, Ana Jakovljević podneće izveštaj članovima Gradskog veća o dosadašnjem radu ustanove na sutrašnjoj sednici.

Raspravljaće se o izradi planova detaljnih regulacija “Kulinovačko polje”, kao i “Trbušani – Ljubić”, a naći će se predlozi o obavljanju komunalne delatnosti upravljanje javnim parkiralištima, kao i Operativnom planu odbrane od poplava za vode drugog reda.

Na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o raspisivanju javnog poziva za učešće na konkursu za sufinansiranje medijskih sadržaja. Grad je ove godine za medije izdvojio 12.000.000 dinara.

Članovi Veća razmatraće predlog programa zaštite životne sredine grada Čačka za period od 2018. do 2027. godine, kao i predlog programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u ovoj godini.

Očekuje se da bude usvojen predlog o dodeli novčanih nagrada sportskim organizacijama, mladim talentovanim i istaknutim sportistima za postignute sportske rezultate i doprinos razvoju sporta.

Na dnevnom redu će se naći i izmene pravilnika o subvencionisanju troškova komunalnih usluga porodici sa troje i više dece i/ili detetom sa smetnjam u razvoju.

Media portal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here